MENÜ
İzmir 11°
Ege'de Sonsöz
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 Ege-Koop’a 'Şeker' gibi destek
Ekonomi
23 Kasım 2017 Perşembe 14:54

 Ege-Koop’a 'Şeker' gibi destek

Ege-Koop ile Şekerbank arasında kredi protokolü imzalandı. Yönetim Kurulu Başkanı Aslan törende finans sektörün nakit sıkıntısı yaşadığı dönemde bankanın desteğini anlamlı ve değerli bulduğunu söyledi.

EGEDESONSÖZ- Ege-Koop ile  Şekerbank arasında Ege-Koop İzmir Körfezi Evleri Projesi’ne İlişkin kredi imza protokolü töreni düzenlendi. Şekerbank Ege Bölge Müdürlüğü binasında saat 10.30’da düzenlenen Kredi imza protokolüne Ege-Koop Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan, Şekerbank Bölge Müdürü Adnan Özbek, bankanın bazı şube müdürleri, yüklenici firma yetkilileri katıldı.

%5 YAPILIRKEN %85 SATILDI
Ege Koop Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan ile Şekerbank Ege Bölge Müdürü Adnan Özbek’in imzaladığı kredi imza protokolün ardından bankadan verilecek kredi ile inşaat yapımına soluk aldıracağı belirtildi.

İmza töreninde koşuna Hüseyin Aslan birçok inşaat firmasının ekonomik nedenlerden dolayı küçülmeye ya da yavaşlamayı tercih ederken Ege Koop olarak inşaat çalışmalarına hız verdiğini kaydetti. Ege Koop Körfez Evleri Projesi kapsamında yapımına başlan evlerinin %3-5’i tamamlandığı ve % 85 oranında satışı gerçekleştiği belirtildi.

TÖRENDE ŞEKERBANK VURGUSU
Ege Koop Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aslan Çiğli’de yapımına başlanan evlerin yaklaşık 15-16 ay sonra tamamlanacağını belirtti. İmza töreni öncesi kısa bir konuşma yapan Aslan “Şekerbank her kesimden, öretene destek olan bir millî bankamızdır. Ege Koop’un İzmir Körfez Evleri Projesi’ne sağladıkları destek nedeniyle kendilerine teşekkür ediyoruz. Döviz kurundaki yükselişin, finans sektöründe sıkıntıların yaşandığı bir dönemde bize kredi desteği vermeleri değerlidir ve özel bir anlam taşımaktadır” dedi.

“SEKTÖRDE FİYAT DENGESİ SAĞLIYORUZ”
Yaklaşık 30 milyon TL’ye mal olacak Ege Koop İzmir Körfez Evleri’nin kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu söyleyen Aslan, Çiğli’de inşaat sektörünün evler için belirlediği fiyatlardan yaklaşık % 40-50 oranında daha uygun olduğunu belirterek “Ege Koop olarak sektörü dengeleyen bir yapımız var. Bugün Çiğli’de bir bizim yaptığımız daireler aynı yapıdakilere göre % 40-5- oranında fiyat olarak daha uygundur. Biz sektörde aynı zamanda fiyat dengesi de sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

KÖRFEZ  MANZARALI OLACAK
Ege Koop İzmir Körfez Evleri Projesi kapsamında yapılan evlerin, zeminden son kata dek bütün dairlerin deniz manzaralı olduğu belirtirken öte yandan Manisa Turgutlu’da da yeni bir Ege Koop projesinin Aralık ayında duyurulacağı müjdesi verdi.

Şekerbank Ege Bölge Temsilcisi Adnan Özbek ise imza protokolünde yaptığı konuşmasında bankanın 1953 yılında şeker pancarı üreticilerin bir araya gelerek kurduğu bir banka olduğunu, üreticiye destek felsefesiyle çalıştıklarını ifade etti. Bölge Müdürü Özbek konuşmasında “Şekerbank olarak küçük ve orta ölçekteki işletmelere, esnafa daha önce de destek olduk, olmaya devam ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu haber henüz yorumlanmamış...

Benzer Haberler
Sayfa başına gitSayfa başına git
Masaüstü Görünümü  ♦   İletişim  ♦   Künye
Copyright © 2024 Ege'de Sonsöz